Aanbod

Bij The Motion Creator is het voor iedereen vanaf 2 jaar mogelijk om danslessen te volgen. Er zijn zowel reguliere danslessen als wedstrijdteams.

UkkieSwing danslessen (t/m 7 jaar)

In deze fantasierijke danslessen worden de kinderen meegenomen op een echt dans avontuur. We oefenen de basisprincipes van dans en leren muziek te koppelen aan bewegingen.

KidsSwing danslessen (7+)

In deze danslessen dansen we op swingende en stoere muziek om de echte streetdance en hiphop basis danspassen samen te oefenen. Elke les worden de dansers uitgedaagd tijdens een nieuw stuk choreografie. Van al deze choreo’s samen maken we dan een lange dans-mix.

Streetdance/Hiphop (10+

In deze danslessen werken we elke week aan iets nieuws. De ene week krijg je een snelle dans waar je veel armbewegingen mag uitvoeren en de week erop mag je heerlijk losgaan op een afro beat. Je leert met meer kracht te dansen en tijdens het dansen mooi te verplaatsen van plek. We werken met de groep aan twee choreografieën die we uitvoeren tijdens de jaarlijkse dansvoorstelling.

Streetdance/Hiphop (14+)

POWER! Strakke bewegingen, hippe muziek en samen werken om onze dansremix helemaal strak te maken. Elke week leer je iets nieuws en kom je in aanraking met de verschillende soorten manier van dansen binnen het Streetdance en Hiphop.

Danslessen volwassenen (+/- 20+)

Toegankelijk voor iedereen vanaf ongeveer 20 jaar oud. Heerlijk een uurtje dansen op swingende muziek. Te beginnen met een opwarming en het rekken en strekken van de spieren. Daarna volgt er een nieuw stuk dans die rustig doorgenomen en geoefend wordt.

Wedstrijdgroepen (alle leeftijden)

Heb jij een passie voor dans? Wil je meerdere uren in de week trainen? Ben je een teamplayer? Én wil jij je extra in te zetten om in een korte tijd veel te leren? Dan nodigen we je uit om een proefles te komen doen in een van de volgende wedstrijdteams;
– The Flux (tm 11 jaar)
– The Blaze (10 tm 13 jaar)
– The Fireballs (11 tm 15 jaar)
– BlackOut (16+)
– New Flame (18+)

Ervaring is niet persé nodig. Inzet wel 🙂