Audities wedstrijdteams

Ter versterking van de wedstrijdgroepen zijn wij opzoek naar fanatieke én gezellige dansers. Daarom houden we AUDITIES. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een van de teams? Samen te trainen voor wedstrijden, optredens, etc… ? Samen in de trainingen hard te werken maar dit ook te combineren met de nodige gezelligheid? Kom dan eens kennis maken met onze dansstijl, het team en de trainster.

Ervaring is niet persé nodig. Inzet wel 🙂

Voor welke teams kan je auditie doen?

The Flux – Deze groep is in 2020 begonnen met trainen. Door alle corona omstandigheden zijn ze in januari 2022 kunnen starten met de wedstrijden…. en wat doen ze het goed! Met steeds meer zelfvertrouwen gaan ze naar de wedstrijden toe en elke training groeien ze meer en meer. Afgelopen dansjaar (22/23) zijn ze zelfs Nederlands Kampioen geworden! Wat een toppers.

We trainen elke zaterdagochtend tussen 8:45-10:45. Daarnaast dansen ze allemaal nog minimaal één uur in de week in een van de andere danslessen bij de dansschool. We vinden het leuk om het team uit te breiden en zijn daarom op zoek naar dansers tot en met 12 jaar oud die hier helemaal zin in hebben.

The Blaze – Deze enthousiaste dansers trainen erg hard voor optredens en wedstrijden. Na de optredens krijgen ze dan ook vaak het compliment dat ze erg veel energie uitstralen. Toppers! Elke vrijdag tussen 17:00-19:00 zijn ze vinden bij de locatie in Drunen. Het team bestaat nu drie jaar en is inmiddels goed op elkaar ingewerkt. Ook zijn er al heel wat vriendschappen ontstaan. Voor komend seizoen staan er weer leuke activiteiten op de planning en dat delen we graag met …. jou! Ben jij bij onze auditie training?

The Fireballs- Deze dansers trainen 3 uur in de week en hebben allemaal al heel wat jaren danservaring. Afgelopen seizoen hebben ze zich door al het harde werken zelfs gekwalificeerd voor het NK én het EK. Voor dansseizoen 2023/2024 hebben we ook weer genoeg uitdagingen voor de deur staan. We zoeken daarom naar dansers die het leuk vinden om hier samen met ons voor te trainen. Ervaring is niet persé nodig.. maar inzet wel! En…jongens zijn ook van harte welkom. 🙂

New Flame – Voor ons team zoeken we dansers vanaf 17 jaar. We trainen elke maandag en donderdagavond en vinden het leuk om nieuwe mensen in ons team te verwelkomen. Wel goed om van te voren te weten dat we het, naast het harde trainen, ook belangrijk vinden dat je gezellig bent, openstaat om af en toe mee te gaan met een teamuitje en gemotiveerd/betrokken bent bij ons team. Afgelopen seizoen zijn we gekwalificeerd voor het EK én het WK. Voor seizoen 2023/2024 staan er ook alweer hele leuke optredens en wedstrijden gepland. Ben jij er bij om kennis te maken met ons en het dansen?