Dansschool The Motion Creator

GEK op dansen, of gewoon GEK en wil je leren dansen? Dan ben je bij The Motion Creator aan het juiste adres. Leuk dat je een kijkje neemt op de website.

Dansschool The Motion Creator verzorgd haar danslessen in Nieuwkuijk, Wijk en Aalburg en Genderen. Iedereen, van jong tot iets ouder, is welkom om wekelijks deel te nemen aan de lessen. Er heerst een informele sfeer waar hard trainen en vooruitgang op een gezellige manier nagestreefd wordt.

Elk dansseizoen krijgen alle dansers van de dansschool de mogelijkheid om te laten zien wat zij geleerd hebben. Dit middels de jaarlijkse dansvoorstellingen in de Voorste Venne in Drunen. Voor dansseizoen 2021/2022 worden deze georganiseerd op zondag 26 juni 2022. Verdere informatie hierover wordt naar de leden/ouders/verzorgers verstuurd via e-mail.

De dansschool heeft UkkieSwing, KidsSwing, Streetdance/Hiphop en Streettime danslessen. Naast deze reguliere lessen ook vijf wedstrijdgroepen, namelijk The Flux, The Blaze, The Fireballs, BlackOut en New Flame.

Op de website staat zoveel mogelijk informatie weergeven over alle danslessen. Na het lezen toch nog vragen? Schroom dan niet om nog contact op te nemen via info@themotioncreator.nl of 06-22906493. We verwelkomen je ook graag voor een proefles.

Wie weet tot snel!

Groetjes,