TMC SHOWS 2022

Alle leden van de dansschool hebben via de e-mail informatie gekregen over de TMC SHOWS op 26 juni 2022. Hieronder zijn enkele belangrijke punten nogmaals uitgelicht in een vraag-antwoord opstelling.

ALGEMEEN

Zijn show 1 (aanvang 10:30) en show 2 (aanvang 13:30) hetzelfde?

Ja, show 1 en show 2 zijn exact hetzelfde.

In welke show dans ik / danst mijn zoon/dochter mee?

Alle dansers van de dansschool dansen in beide shows mee.

Waar zijn de shows?

De shows zijn in het theater van de Voorste Venne in Drunen. Het adres:

De Voorste Venne
Anton Pieckplein 71
5152 LZ, Drunen

Kan ik op de locatie parkeren?

Ja, u kunt gratis parkeren bij de Voorste Venne.

KAARTVERKOOP

Wanneer begint de kaartverkoop?

De kaartverkoop voor beide shows ( aanvang 10:30 en 13:30) start op maandag 9 mei 2022.

Hoe kan ik kaarten bestellen?

U kunt kaarten kopen door een e-mail te versturen naar info@themotioncreator.nl. Gelieve in het onderwerp van de e-mail aan te geven op welke naam, voor welke show en hoeveel kaarten u wil bestellen. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een bevestiging. Hierin staat onder andere weergeven hoe het werkt met de betaling.

Let op: de zaal is rolstoelvriendelijk en toegankelijk voor minder valide. Deze plekken zijn echter wel beperkt. We vragen u bij de kaartverkoop aan te geven of u hier gebruik van wil maken.

Hoeveel kosten de kaarten?

De kaarten kosten 12,50 per stuk. Kinderen mogen, ivm de brandveiligheid, niet op schoot in het theater. Zij hebben, ongeacht de leeftijd, een eigen kaart nodig om te komen kijken naar de shows.

Hoe ontvang ik de kaarten?

Bij aankomst bij de Voorste Venne op zondag 26 juni liggen ze voor u klaar. U ontvangt deze na het tonen van uw bevestigingsmail van de bestelde kaarten en het benoemen van ‘uw nummer’ die hierin beschreven staat.

Krijg ik stoelen aangewezen?

Nee, uw kaart(en) voor de show bevat geen stoel en rij- nummer.

Als ik naar beide shows wil komen kijken, moet ik dan voor beide shows kaarten bestellen?

Als u beide shows wil bijwonen, dient u voor beide shows kaartjes te kopen.

Welk systeem wordt er gebruikt bij de kaartverkoop?

OP = OP. Er wordt dus op voorhand geen aantal tickets gereserveerd per danser. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om niet te lang te wachten met het bestellen van de kaarten.

DAG INDELING

Hoelaat moet ik / mijn zoon/ mijn dochter aanwezig zijn?

Jij/ uw zoon/ uw dochter dient om 8:15 aanwezig te zijn als hij/zij in een van de volgende groepen danst: Wedstrijdteams The Blaze, The Fireballs, BlackOut en New Flame.

Jij/ uw zoon/ uw dochter dient om 9:15 aanwezig te zijn als hij/zij in een van de volgende groepen danst: UkkieSwing danslessen, KidsSwing danslessen, Streetdance/Hiphop danslessen, volwassenen danslessen en wedstrijdteam The Flux.

Door wie worden de jongere dansers opgevangen en waar moeten ze verzamelen?

De dansers worden door de begeleiders van deze dag opgevangen in de foyer van De Voorste Venne. Dit zijn allen volwassen personen. Zodra de groep compleet is, gaan zij mee met hen mee naar de backstage ruimte.

Wat doen de dansers backstage?

Bij aankomst in de backstage ruimte krijgt elke groep een ruimte aangewezen waar zij de meegenomen spullen kunnen neerleggen. Daarna vertrekken zij, met begeleider, richting de theaterzaal. Hier krijgen zij nog even een korte uitleg van de dag en wensen we ze vooral héél véél plezier toe. Daarna mogen ze gaan omkleden voor de allereerste dans en maken we even een ronde langs de wc ruimtes. Als het eerste optreden erop zit gaan ze omkleden voor de tweede dans. In de tussentijd is er tijd om af en toe wat te drinken, wat lekkers te nuttigen, worden er spelletjes gedaan en kunnen de jongste bijvoorbeeld kleurplaten kleuren. Uiteraard is er ook tijd voor het opnemen van wat TikTok filmpjes en mag er ook flink geoefend worden achter de schermen voor het optreden van deze dag. De tijd vliegt!

Hoe weet ik als danser wanneer ik moet dansen?

Alle begeleiders backstage zijn op de hoogte van de dagplanning. Ook hangen er overal volgorde lijsten zodat de wat oudere dansers zelf mee kunnen lezen wanneer ze op mogen deze dag. Je hoeft je zelf geen zorgen te maken over deze planning. Iedere groep wordt geroepen als ze klaar mogen staan.

Hoelaat zijn de dansers klaar?

Rond 16:00 zijn de dansers klaar en kan iedereen naar huis.

PAUZES

Is er een pauze in de show voor het publiek?

Tijdens de shows is er voor publiek 20 à 25 minuten pauze. Het personeel van de Voorste Venne ontvangt u dan van harte in de foyer om wat te drinken en/of wat lekkers te nuttigen.

Is er een pauze voor de dansers?

Tussen de shows in is er een grotere pauze van 1 uur, namelijk tussen 12:30-13:30. Wij adviseren u om als ouder/verzorger dan aanwezig te zijn om uw kind (eren) op te vangen en even gezellig te kunnen bijkletsen over de dag. Zo rond 13:15 moeten de dansers weer terug de backstage ruimte in en gaan de deuren open van de zaal voor het publiek.

Hoe werkt het met de lunch?

Tijdens de voorstellingen is er achter de schermen drinken en wat lekkers aanwezig voor de dansers en begeleiders. Dansers mogen tijdens de show ook zelf meegebrachte boterhammen of lekkernijen nuttigen in de backstage ruimte. Tijdens de grotere pauze mag u in de foyer zelf geen eigen meegebrachte etenswaren nuttigen. U kunt eventueel wel een tosti, broodje kroket/broodje frikandel of worstenbroodje bestellen bij de bar van de Voorste Venne.

OVERIG

Gaat mijn zoon/dochter alleen het podium op?

De jongere kinderen komen met de begeleiders naar de backstage ruimte. Naast het podium staat Daisy te wachten om mee te dansen met de UkkieSwing dansgroepen. Alle groepen vanaf de KidsSwing leeftijden gaan zelf het podium op maar worden backstage opgevangen door Daisy.

Wat moeten ze aan?

In de e-mail heeft iedereen een kleding/haren lijst ontvangen. Hierin staat weergeven welke kleding we vragen om zelf mee te nemen. Dit gaat meestal om de standaard kleding die je al in de kast hebt hangen.

Mag je make-up op?

Natuurlijk mag jij jezelf helemaal mooi maken voor deze bijzondere dag. We vragen je wel om niet over – de – top te gaan.

Mag ik mijn telefoon / ipad meenemen?

Ja, dat mag maar is wel allemaal geheel op eigen risico. De dansschool en de Voorste Venne zijn niet verantwoordelijk voor schade of kwijtgeraakte spullen.